Joan Punyet i Marcel Aragonès presenten l’exposició ‘ORIGEN’ al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig

Joan Punyet i Marcel Aragonès presenten l’exposició ‘ORIGEN’ al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig

  • Joan Punyet i Marcel Aragonès.

    Aquesta mostra, que s’inaugura el dia 1 d’agost i es podrà veure tot el mes, està formada per 18 obres abstractes creades conjuntament per ambdós artistes a la pròpia Església Vella

Els artistes amb arrels a Mont-roig del Camp, Tarragona, Joan Punyet i Marcel Aragonès, inauguraran l’exposició ORIGEN al centre Cultural Església Vella de Mont-roig el proper 1 d’agost de 2024 a partir de les 20.00h.  La mostra es podrà veure durant tot el mes d’agost.

Aquesta exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, està formada per 18 obres abstractes creades conjuntament per ambdós artistes a la pròpia Església Vella, un edifici renaixentista documentat ja al Segle XII i immortalitzat per Joan Miró, avi de Joan Punyet, en la seva obra Mont-roig, l’església i el poble, de 1919.

L’exposició ORIGEN és un homenatge a les arrels dels dos artistes, als seus ancestres, però també a la terra, a la creació, a la vida. La mostra es compon de 6 minisèries d’obres titulades Somnis, Foc, Magma, Galàxia, Flama i Blau, pintades mà a mà per Punyet i Aragonès. Junts, afirmen sentir-se “còmodes i lliures fins al punt de deixar enrere els prejudicis”. En paraules de Punyet, “som creadors a qui els agrada rebel·lar-se contra les normes que ens imposen. Tenim el mateix esperit i ara hem unit la nostra creativitat i les nostres ganes de fer art”.

Aquesta no és la primera col·laboració entre ambdós artistes, ja que el 2023 van realitzar una sèrie d’obres a quatre mans que es va exposar a la Galeria Marc Calzada de Barcelona amb notable repercussió i interès del públic.

L’exposició es complementa amb una mostra de fotografies de la fotògrafa local Marcel·la Aguiló, realizades durant tot el procés de creació de les pintures de l’exposició.

Comparteix aquest article