Tornen les festes quadriennals de la Mare de Déu de la Roca

Tornen les festes quadriennals de la Mare de Déu de la Roca

  • Aquest 2024 la imatge recorrerà en processó els principals carrers del nucli de Mont-roig i serà retornada a l’Ermita el dia 8 de setembre en el que serà el dia central de les celebracions en honor a la patrona de Mont-roig del Camp

El Patronat de la Mare de Déu de la Roca i la Parròquia Sant Miquel Arcàngel tornen a organitzar les Festes Quadriennals de la Mare de Déu de la Roca que s’inicien aquest dissabte 31 d’agost i que s’allargaran fins al diumenge 8 de setembre, dia gran de la festivitat en honor a la patrona de Mont-roig del Camp.

Cal destacar que aquest 2024, la imatge de la Mare de Déu de la Roca recorrerà els principals carrers del nucli de Mont-roig, que s’engalanaran per a l’ocasió, en una processió que tindrà lloc el diumenge 1 de setembre. El retorn de la imatge serà el 8 de setembre, dia en què tindrà lloc la tradicional jornada a l’Ermita amb Missa solemne, dinar de germanor, sardanes, xocolatada, titelles i ball de coques, entre d’altres.

Per tots aquells que vulguin viure de prop la festivitat, l’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes un servei d’autobús gratuït. Sortirà de Miami Platja, a les 11:00 h i a les 16:00 h i des de Mont-roig, a les 11:30 h i a les 16:30 h. Hi haurà servei de retorn en minibús en acabar la Missa i la festa.

ADJUNT EL PROGRAMA DE LA FESTIVITAT

Finalment, cal destacar que l’Ajuntament organitza, el dia 6 de setembre, la recepció institucional a les Roques i Maria de la Roca, en un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura Agustí Sardà a les 19 hores.

Comparteix aquest article