El Centre Cultural Església Vella inicia amb la Coral Sant Miquel la programació estable de tardor/hivern

El Centre Cultural Església Vella inicia amb la Coral Sant Miquel la programació estable de tardor/hivern

  • Durant els propers mesos es programaran concerts i també diverses exposicions d’àmbits molt diversos

El Centre Cultural Església Vella de Mont-roig (CCEV) anuncia l’inici de la seva programació cultural de tardor-hivern 2024, que estarà formada per concerts i exposicions de caire ben divers. El divendres 7 de setembre, a les 21 h, la Coral Sant Miquel de Mont-roig oferirà el concert inaugural en honor a la Mare de Déu de la Roca, marcant l’inici d’una temporada plena d’activitats culturals.

La Coral Sant Miquel, coneguda pel seu repertori variat i de gran qualitat, interpretarà un conjunt de peces que van des de la música clàssica fins a la popular, amb obres de compositors com Mozart o Henry Mancini, i cançons emblemàtiques com Let it Be dels Beatles i Boig per tu de Sau.

La programació de tardor del Centre Cultural Església Vella continuarà amb una sèrie d’exposicions que abordaran temàtiques diverses i profundes, com el dol a través de la fotografia i la poesia, la valorització dels residus humans en l’art, i un manifest per la igualtat de l’ésser humà.

Programació de tardor/hivern 2024:

  • 7 de setembre, 21 h: Concert inaugural amb la Coral Sant Jordi de Mont-roig.
  • Del 12 de setembre al 13 d’octubre: Exposició Emocions darrera l’objectiu. El procés de dol a través de l’art de Joaquim Corts Ferré, amb poesia d’Elisabet Pallejà i Dolors Oliva. El 6 d’octubre a les 12 h  hi haurà una visita guiada a l’exposició amb activitat familiar.
  • Del 17 d’octubre al 24 de novembre: Exposició Vestigios de l’artista reusenca Alba Molero. Aquesta mostra neix arran de “donar valor” a residus humans. Treballa amb ceràmiques antigues, elements creats per l’ésser humà que en algun moment es van rebutjar i van ser substituïts per altres. També hi haurà una visita guiada el 10 de novembre
  • Del 28 de novembre al 12 de gener: Exposició Més Amor. És un projecte de l’artista d’Utrera Rafael Rodríguez que sorgeix de la necessitat de protegir i impulsar la tolerància i el respecte, amb la intenció de commoure. Un manifest envers la igualtat de l’ésser humà, independentment del seu gènere, sexe, raça, cultura o religió, prenent el canell Blythe com a llenç en blanc.

Descarrega’t la programació completa en aquest enllaç.

Comparteix aquest article