Miami Platja acull la 3a edició de l’End Summer Festival del 20 al 22 de setembre

Miami Platja acull la 3a edició de l’End Summer Festival del 20 al 22 de setembre

  • Aquest esdeveniment marca el final de la temporada d’estiu amb tres dies plens de concerts gratuïts, sessions de DJ, un mercat d’artesania i una àmplia oferta gastronòmica amb food trucks.

Aquest cap de setmana, Miami Platja es convertirà en l’epicentre de la música, la gastronomia i les activitats familiars amb la celebració de la tercera edició de l’End Summer Festival. Aquest esdeveniment, organitzat per Mont-roig Miami Turisme, marca el final de la temporada d’estiu amb tres dies plens de concerts gratuïts, sessions de DJ, un mercat d’artesania i una àmplia oferta gastronòmica amb food trucks. De nou la zona del Bosquet de Llastres i la Punta del Riu seran els espais on tindran lloc totes les activitats.

Propostes musicals variades per a tots els gustos

La programació musical d’enguany destaca per la seva diversitat, amb actuacions en directe i sessions de DJ repartides al llarg dels tres dies.  Lola Van DJ Truck serà la protagonista del festival amb sessions al vermut del dissabte i diumenge a les 12:30 h, i les Sunset Sessions divendres i dissabte a les 19:00 h.

El divendres 20 de setembre serà una Ladies Night on el talent femení brillarà amb el grup Les Que Faltaband, format per vuit dones, seguit de la reconeguda DJ Núria Scarp, qui ha actuat en festivals de renom com el Tomorrowland.

Dissabte, el grup de versions Ready to Rock farà vibrar el públic amb els clàssics del rock, seguit de les sessions dels DJ’s Aleix Ballesté i Torres, que allargaran la festa fins a la matinada.

Diumenge, l’últim dia del festival, acollirà les actuacions de Vintage Hit Songs i el Maambo Show, una proposta d’afro-llatina amb DJ i percussió en directe a partir de les 21:30 h.

Un espai per a tota la família

A més de les actuacions musicals, l’End Summer Festival ofereix una zona gastronòmica amb restauració local i food trucks, així com un mercadet d’artesania local. També hi haurà activitats per als més petits, com tallers infantils, tir amb arc i un taller d’hort urbà el dissabte al matí.

Per garantir un espai segur i inclusiu, el festival comptarà amb un Punt Violeta, compromès a oferir un esdeveniment lliure de violència sexista i discriminació.

L’End Summer Festival és l’esdeveniment ideal per gaudir del final de l’estiu en un entorn incomparable a la Costa Daurada.

Descarrega’t el programa en aquest PDF.

Més informació a www.mont-roigmiami.cat

Comparteix aquest article