El cicle Pànic, l’Ingenium i l’Otaku Zone omplen la tardor d’activitats participatives pels joves del municipi

El cicle Pànic, l’Ingenium i l’Otaku Zone omplen la tardor d’activitats participatives pels joves del municipi

  • Serà una temporada per gaudir d’una àmplia gamma d’activitats que van des del terror immersiu fins a la cultura pop japonesa o la promoció de les habilitats artístiques

Aquesta tardor, Mont-roig i Miami Platja es convertiran en un autèntic epicentre de l’oci alternatiu amb dues propostes molt esperades: la nova edició del cicle d’activitats de terror Pànic 2024 i l’arribada de l’Otaku Zone, el primer saló de cultura anime del municipi, i la segona. Amb la coordinació del departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, els joves i famílies del municipi tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats que van des del terror immersiu fins a la cultura pop japonesa o la promoció de les habilitats artístiques.

El primer saló anime a Mont-roig del Camp

El pròxim 30 de novembre, Mont-roig serà testimoni de l’estrena de l’Otaku Zone, una iniciativa pionera al municipi que donarà cabuda a la creixent passió per l’anime i el manga. Aquest saló, que es realitzarà a l’Espai Jove K1, està obert a tots els públics i promet una jornada plena de propostes lúdiques i culturals des de les 10:00 h fins a les 20:00 h.

L’Otaku Zone, a més de ser un punt de trobada per als fans de la cultura japonesa, vol donar visibilitat a artistes locals, amb la presència d’il·lustradores, cosplayers i creadores de contingut vinculades a aquest món. Els assistents podran visitar més de 25 paradetes on s’exposaran obres d’artistes catalanes i on es podrà adquirir material relacionat amb l’univers anime.

Pànic 2024: Terror immersiu i activitats per a tothom

D’altra banda, el cicle Pànic 2024 torna de nou amb més força que mai, oferint un ampli ventall d’activitats que faran tremolar Mont-roig del Camp i Miami Platja entre l’1 d’octubre i el 17 de novembre.

El Hall Escape Paranormal, aquest divendres 4 d’octubre, serà l’activitat d’inici d’un calendari ple de propostes d’allò més terrorífiques. L’endemà, Miami Platja acollirà la tercera edició del Survival Zombie, un esdeveniment multitudinari on els participants hauran de sobreviure a una horda de zombis pels carrers del municipi.

Una altra de les activitats més esperades és el Passatge del Terror, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre a Mont-roig. Aquesta experiència de por s’adaptarà a diferents tipus de públic, incloent-hi un recorregut infantil i una versió extrema per als més valents.

El punt final del cicle arribarà amb l’Escape Room de Miami Platja, programat per als caps de setmana del 8 al 10 de novembre i del 15 al 17 de novembre.

El Festival Ingenium torna per impulsar el talent jove

A més de les activitats de terror i l’OtakuZone, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp segueix apostant pel talent jove amb la segona edició del Festival Ingenium, que enguany tindrà lloc el 25 d’octubre a Miami Platja, al Parc Lili Álvarez. Aquest festival està dedicat a promoure les habilitats artístiques dels joves i inclou actuacions en disciplines com la música, la dansa, el teatre i les arts visuals.

Enguany, com a novetat destacada, el festival també oferirà un espai de conscienciació sobre el tinnitus, una afecció auditiva que afecta especialment els joves. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per una estudiant de Miami Platja que està desenvolupant el seu Treball de Recerca sobre aquesta condició, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de la protecció auditiva.

 

Comparteix aquest article