Apunta’t a les activitats esportives d’estiu!

Apunta’t a les activitats esportives d’estiu!

Inscripcions del 8 al 18 de juny als poliesportius municipalsActivitats esportives estiu'15

L’Àrea d’Esports ja té preparades les activitats esportives per aquest estiu. Els nens i nenes nascuts entre el 2000 i el 2011 podran gaudir de múltiples propostes com Paddel surf, pitch and putt, vòlei platja, snorkel, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers.

Les activitats es realitzaran del 29 de juny al 28 d’agost, de dilluns a divendres, de 9h a 14h a la base nàutica de la platja Cristall, a la piscina municipal, al poliesportiu o al Club de Golf Bonmont. Un any més també s’oferirà el servei de menjador.

Les inscripcions es podran fer del 8 al 18 de juny al poliesportiu de Mont-roig o al de Miami Platja de dilluns a divendres de  9h a 13h i els dilluns i dimecres de 16:30 a 18h.  Per accedir a les activitats esportives es tindrà en compte la puntuació del barem i en cap cas l’ordre d’arribada a les inscripcions.

Els joves i adults durant l’estiu també podran continuar practicant esport com ciclo indoor o pilates, per 20 euros al mes.

Consulteu a l’apartat d’esports del web municipal la documentació que cal portar per tal de formalitzar la inscripció. 

Imatge portada

cartell_activitats_estiu_-01.jpg

Emails enviats
Dilluns 01 de Juny del 2015 a les 14:06 – Anna ZAERA (SURT DE CASA) (anna.zaera@surtdecasa.cat), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), El País – Catalunya (catalunya@elpais.es), El País – Redacció digital (redacciondigital@elpais.es), La Vanguardia – Oriol Margalef (margalef76@gmail.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat), Dijous 06 de Agost del 2015 a les 22:08 – jmsalaiglesias@gmail.com

Comparteix aquest article