Apunta’t a les activitats esportives d’estiu

Apunta’t a les activitats esportives d’estiu

Cartell Activitats Estiu_16Inscripcions del 9 al 17 de juny als poliesportius municipals

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt perquè els nens i nenes gaudeixin de l’estiu jugant i practicant esport. Caiacs, pitch and putt, jocs a la platja, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers  són algunes de les activitats que s’oferiran durant els matins dels mesos de juliol i agost.

Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres de 9h a 14h a la base nàutica de la platja Cristall, a la piscina municipal, als poliesportius o al Club de Golf Bonmont. Un any més també s’oferirà el servei de menjador.

Les inscripcions es podran fer del 9 al 17 de juny al poliesportiu de Mont-roig del Camp o al de Miami Platja de dilluns a divendres de  9h a 13h i els dilluns i dimecres de 16:30 a 18h.  El dia 22 de juny es publicaran les llistes d’admesos.

Per accedir a les activitats esportives es tindrà en compte la puntuació del barem i en cap cas l’ordre d’arribada a les inscripcions.

D’altra banda, els joves i adults també podran continuar practicant esports com ciclo-indoor, pilates o aquagym, entre d’altres, per tan sols 20 euros al mes.

En el següent enllaç trobareu tota la documentació que cal portar per tal de formalitzar la inscripció i més informació sobre les activitats.

Activitats esportives estiu 2016

Comparteix aquest article