Creix el nombre de nens i nenes estiuejants que participen a les activitats esportives

Creix el nombre de nens i nenes estiuejants que participen a les activitats esportives

Encara queden places pels casals d’estiu de l’Àrea d’EsportsEl paddle surf és una de els activitats esportives que s'ofereixen

Pàdel surf, pitch & putt, vòlei platja, snòrkel, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers són algunes de les activitats que realitzen els nens i nenes que participen als casals d’estiu que organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

La divisió de les activitats per setmanes, per segon any consecutiu, ha afavorit l’augment del nombre d’inscripcions de nens i nenes que passen les vacances d’estiu al municipi. Així, el grup format pels nascuts entre el 2009 i 2011 és el més nombrós i compta amb infants d’Astúries, la Rioja, Barcelona, Andorra o Aragó, entre d’altres.

Les activitats van començar el passat 29 de juny i s’allargaran fins el proper 28 d’agost. Aquestes es realitzen de dilluns a divendres, de 9h a 14h a la base nàutica de la platja Cristall, a la piscina municipal, al poliesportiu o al Club de Golf Bonmont. Un any més també s’ofereix el servei de menjador que permet allargar l’horari fins les 15:30h.

Tot i la gran participació, encara queden places per diversos grups i activitats. Els interessats poden inscriure’s als poliesportius municipals i consultar la documentació i horaris a l’apartat d’esports del web municipal.

D’altra banda, els adults també tenen la opció de participar a les activitats especials que l’Àrea d’Esports ofereix aquest estiu. Per 20 euros al mes, poden gaudir de natació per adults i aquagym a la piscina municipal i de tonificació, pilates i cicloo indoor als poliesportius.

Activitats esportives gratuïtes a la platja

Una altra de les propostes estiuenques que repeteix èxit són les activitats esportives que es realitzen a la Pèrgola de la Platja Cristall. Es tracta d’una proposta gratuïta que cada dia compta amb més de 50 participants que gaudeixen de l’esport al costat del mar. Els dilluns i divendres s’ofereix tai chi, els dimarts i dijous tonificació i els dimecres aeròbic. L’horari és de 9:10h a 10:00h.

 

Comparteix aquest article