El Pla de Barris impulsa una sèrie de caminades per Miami Platja per la promoció i la pràctica de l’activitat física per adults

El Pla de Barris impulsa una sèrie de caminades per Miami Platja per la promoció i la pràctica de l’activitat física per adults

  • Amb el suport del CAP Miami Platja i la Regidoria d’Esports, les activitats de ‘Caminen per Miami’ tindran lloc els dimarts i dijous a primera hora del matí i estan obertes a tots els adults del municipi.

Millorar la qualitat de vida, disminuir el sedentarisme, millorar la salut cardiovascular i millorar en general el benestar social i personal de les persones adultes és el principal objectiu de la campanya Caminen per Miami, una iniciativa de l’Oficina del Pla de Barris amb el suport del CAP de Miami Platja i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Per presentar el programa, aquest dijous 26 de setembre a les 9.15 tindrà lloc una xerrada de presentació al Casal d’Avis de Miami Platja.

Aquest programa comunitari per la promoció i la pràctica de l’activitat física està adreçat a la població adulta en general, del barri de la Florida, de la resta de Miami Platja i de tot el municipi.  Es tracta d’una sèrie de caminades grupals, acompanyades i supervisades per professionals de l’àrea sociosanitària i esportiva.

El programa inclou l’aprenentatge i formació pels caminadors i també cursos d’alimentació, d’higiene postural, etc. Les caminades, a partir del dia 1 d’octubre i fins al mes de juny, seran els dimarts i dijous de  09:15h a 10:30h (excepte festius).

El punt de trobada serà al CAP Miami Platja. Es faran recorreguts o circuits saludables, planificats per un equip professional, per gaudir de Miami Platja tot caminant.

El projecte Caminem per Miami també forma part d’un estudi de recerca sobre l’impacte de l’activitat física en la qualitat de vida de les persones i es basa en el Programa “Pas a Pas”, iniciat amb bons resultats a la ciutat de Reus, premiat en diversos congressos i publicat a revistes com Health and Quality of Life Outcomes.

Descarregat el programa Caminant per Miami en PDF

Comparteix aquest article