El Rally Racc Costa Daurada farà parada a Mont-roig del Camp

El Rally Racc Costa Daurada farà parada a Mont-roig del Camp

El polígon Klaus Fischer acollirà, diumenge al matí, un reagrupament dels cotxes participantsEl Rally Racc Costa Daurada farà parada a Mont-roig del Camp

El polígon Klaus Fischer de Mont-roig del Camp acollirà l’últim reagrupament del 51è Rally Racc Costa Daurada aquest proper diumenge. Està previst que el primer cotxe arribi al parc tancat, que s’habilitarà per a l’ocasió en aquesta zona, a les 11’16h. A les 11’46h sortirà de nou aquest primer cotxe. A partir de llavors, cada minut es donarà la sortida als 70 cotxes participants que es dirigiran cap a l’últim tram de l’esdeveniment esportiu. Està previst que l’últim cotxe surti de la zona de reagrupament a les 12’46h.

Durant aquest període els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure d’aprop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

Aquesta serà la darrera parada que els participants realitzaran abans del power stage (l’últim recorregut del 51è Rally Racc Costa Daurada i que enguany correspon al tram de Duesaigües). Aquest últim recorregut estarà televisat i es podrà veure en directe a més de 90 països de tot el món. 

Imatge portada

rally_racc.jpg

Comparteix aquest article