El Rally RACC Costa Daurada torna a escollir Mont-roig per reagrupar els vehicles

El Rally RACC Costa Daurada torna a escollir Mont-roig per reagrupar els vehicles

  • La novetat d’aquesta edició és el canvi d’ubicació dels reagrupaments que tindran lloc al carrer Aureli Maria Escarré, davant del poliesportiu municipal
  • Diumenge 28 d’octubre, a les 8.06 h i a les 11.21 h, es podran veure els pilots i els cotxes de ben a prop

En les edicions anteriors el reagrupament s’havia fet al polígon Klaus Fisher

El 54è Rally RACC Catalunya – Costa Daurada farà parada a Mont-roig del Camp, aquest diumenge 28 d’octubre. El municipi acollirà, de nou, els reagrupaments dels vehicles que participen en la competició. La novetat d’aquesta edició és el canvi d’ubicació dels reagrupaments que tindran lloc al carrer Aureli Maria Escarré, al davant del poliesportiu municipal.

Així, els cotxes que vénen de Montbrió del Camp i es dirigeixen cap a la T-322 a Colldejou arribaran al parc tancat que s’habilitarà en aquesta zona, a partir de les 8.06 del matí, en una parada que serà de pocs minuts i en una segona tanda a partir de les 11.21 h, amb una parada de més de 30 minuts.

De la mateixa forma que en les edicions 2015, 2016 i 2017, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

Reagrupament Mont-roig 54è Rally RACC Catalunya – Costa Daurada_

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament, que transcorrerà pels carrers del municipi, no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

El diumenge és l’últim dia del Rally RACC Catalunya- Costa Daurada amb un itinerari format per dos trams de doble passada. L’últim d’ells és el Power Stage (especial que atorga punts extres als cinc primers temps) amb televisió en directe, poc després del migdia. Els trams són ‘Riudecanyes’ (16,35 km) i ‘Santa Marina’ (14,50 km), amb una configuració idèntica a la de l’anterior edició.

Comparteix aquest article