Els carrers del Sol i de Riba i Mestre es tallen aquest dijous amb motiu de les obres de la plaça de Miramar

Els carrers del Sol i de Riba i Mestre es tallen aquest dijous amb motiu de les obres de la plaça de Miramar

  • Abans dels talls de circulació d’aquests dos carrers i la prohibició d’estacionar a la plaça, demà dimecres s’obrirà l’aparcament dissuasiu situat entre els carrers Pobla d’en Taudell i Vinyols

S’ha habilitat una nova zona d’aparcament amb capacitat per a 70 places.

Un cop efectuats els treballs previs de preparació de les obres de la plaça Miramar, aquest dijous 10 d’octubre es tallarà la circulació del carrer del Sol i del carrer Riba i Mestre, tocant a la plaça. Serà a partir d’aquest dia que començaran les demolicions del ferm, per la qual cosa els veïns i veïnes d’aquests carrers no podran accedir amb vehicles als garatges particulars.

Dimecres s’obre l’aparcament dissuasiu 

Abans que es produeixin els talls de circulació d’aquests dos carrers, demà dimecres s’obrirà l’aparcament dissuasiu que s’ha habilitat entre el carrer Pobla d’en Taudell i carrer Vinyols. Per encàrrec de l’Ajuntament, Nostreserveis ha treballat per condicionar aquesta nova zona que tindrà capacitat per a 70 vehicles i que ja es podrà utilitzar en la seva totalitat, a l’espera que s’acabin d’enllestir els treballs complementaris de senyalització i delimitació de les places.

Un cop efectuada l’obertura d’aquesta nova zona d’aparcament, a partir de dijous està previst que es restringeixi tot l’estacionament a la plaça de Miramar, per tal de facilitar el pas de maquinària de les obres. Tot i això, de moment, el trànsit rodat per la plaça seguirà obert.

Comparteix aquest article