Els treballs previs de les obres de la plaça Miramar començaran dilluns

Els treballs previs de les obres de la plaça Miramar començaran dilluns

  • L’Ajuntament convoca al veïnat i a comerciants a una reunió informativa sobre la planificació de les obres i les afectacions, dilluns 23 de setembre, a les 20.30 h a la Casa de Cultura

Representació gràfica de la futura plaça Miramar

Les obres de la plaça de Miramar s’iniciaran el pròxim dilluns dia 23 de setembre. Durant la setmana vinent es faran diversos treballs previs consistents en el desmuntatge del mobiliari urbà, l’adequació del fullatge dels arbres per protegir-los dels treballs, així com la instal·lació dels serveis provisionals d’obra, la senyalització, l’emplaçament de les casetes d’obres i l’apilament de material.

Durant els treballs previs, i fins a l’1 d’octubre, no es preveuen talls de circulació de vehicles, si bé quedaran inhabilitades algunes places d’aparcament, que seran ocupades pel material d’obra. D’altra banda, la primera setmana d’octubre està previst que es tallin els carrers Riba i Mestre (tram final) i del Sol. Les obres començaran per aquesta zona amb demolicions i treballs a la capa inferior.

Reunió informativa, dilluns a les 20.30 h

 Per tal d’explicar als veïns/es i comerciants aquestes afectacions, així com la planificació de les obres, que tenen una durada prevista de 4 mesos, l’Ajuntament oferirà una reunió informativa el mateix dilluns dia 23, a les 20.30 h a la Casa de Cultura Agustí Sardà.

Comparteix aquest article