Es posen en marxa dues noves activitats gratuïtes per als joves

Es posen en marxa dues noves activitats gratuïtes per als joves

  • S’oferiran classes de reforç escolar per a joves amb dificultats per adaptar-se al currículum escolar, cada dimecres al K2
  • S’inicien també entrenaments per a joves que no practiquen esport habitualment amb l’objectiu de crear un equip de futbol del barri de La Florida i dur a terme un campionat de futbol sala al final d’estiu

El programa de Joves del Pla de Barris de La Florida, juntament amb el departament de Joventut i d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, posen en marxa dues iniciatives gratuïtes destinades a aquest col·lectiu.

Una d’elles és la creació d’una aula de reforç escolar per a aquells joves que necessiten suport per adaptar-se al currículum escolar i que, per qüestions personals, tenen dificultats per millorar el seu rendiment des d’una altra vessant. Les sessions són gratuïtes i les impartiran persones voluntàries, tots els dimecres de 16.30 a 19.30h, al Casal de Joves K2 de Miami Platja. Per fer ús del nou servei, només cal anar al Casal de Joves K2 els dimecres i s’atendran als dubtes i necessitats.

Entrenaments de futbol per fomentar l’esport 

Una altra de les propostes que es posen en marxa per fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables entre els joves són entrenaments de futbol gratuïts. Aquests estan dirigits per un voluntari i es realitzaran tots els dimarts i dijous de 18.30h a 20.30h a la Pista d’Estiu de Miami Platja. L’activitat neix per donar suport a una petició dels joves del barri de tornar a disputar un torneig de futbol sala a Miami Platja, similar al que es va fer, ara fa gairebé un any i que van organitzar els mateixos nois i noies. La competició està previst que tingui lloc el proper mes de setembre. Fins llavors, els joves es prepararan per crear un equip masculí i un de femení que representi al Barri de La Florida. Per això aquesta mateixa setmana han començat entrenaments gratuïts per a tots aquells nois i noies que tinguin ganes de formar part d’aquests equips.

 

 

Comparteix aquest article