Es presenta la planificació de les obres de la plaça Miramar al veïnat

Es presenta la planificació de les obres de la plaça Miramar al veïnat

  • Els primers talls de circulació es produiran a partir de l’1 d’octubre, al carrer del Sol i al carrer Riba i Mestre

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha reunit aquest dilluns al vespre amb els veïns, veïnes i comerciants per tal de donar a conèixer la planificació de les obres de la plaça de Miramar que ha presentat l’empresa adjudicatària.

A la trobada, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, hi ha assistit una seixantena de persones i ha comptat amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, l’arquitecte municipal, Llorenç Rofes i la directora de l’obra i del projecte arquitectònic Núria Gassó.

Segons la planificació de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras, SA, està previst que les obres finalitzin a finals de gener. En aquest sentit, l’arquitecte municipal ha explicat que els treballs que poden provocar més molèsties es faran fins al desembre i que de cara a les festes ja seran treballs finals de superfície, mobiliari i arbrat, entre d’altres.

Afectacions de trànsit a partir de l’1 d’octubre

Durant la reunió es va informar que els primers talls de circulació es produiran a partir de l’1 d’octubre, al carrer del Sol i al carrer Riba i Mestre. També quedaran inhabilitades algunes places d’aparcament, que seran ocupades pel material d’obra.

D’altra banda, es va explicar que s’està acabant l’adequació de la zona de pàrquing propera a la plaça, que comptarà amb 70 places. Aquesta permetrà ampliar les places d’aparcament a l’àrea i podrà ser utilitzada durant les obres pels clients dels comerços i els veïns/es, quan no puguin entrar als seus garatges a causa de les obres.

Durant la sessió, en què els assistents van poder preguntar sobre els dubtes concrets que tenien en relació a les afectacions, es van recordar també alguns dels detalls del projecte com l’import que és de 577.923,83 €, la superfície, que és de 3.227,50 m2 o l’àmbit d’actuació que, a més de la plaça Miramar inclou els carrers de Francesc Riba i Mestre, del Sol i Pobla d’en Taudell.

Comparteix aquest article