Evolució de les obres de la plaça de Miramar

Evolució de les obres de la plaça de Miramar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp us informa de les novetats en relació amb l’obra de renovació de la plaça de Miramar de Mont-roig.

  • Un cop efectuades connexions provisionals del servei d’aigua i per tal de poder continuar amb la instal·lació del col·lector d’aigües residuals a partir d’aquest dilluns s’amplien les restriccions de circulació. En concret es talla el tram final del carrer Colom i  es restringeix la circulació de vehicles per tota la plaça, excepte l’eix dels carrers Cambrils i Pobla d’en Taudell, que es manté obert al trànsit.
  • L’arbre que el projecte requeria treure de la plaça ja s’ha trasplantat al parc infantil situat entre el carrer de Montbrió i Agustí Sardà. El passat dimarts es va començar amb la poda de l’arbrat de la plaça per tal que aquest no es vegi afectat per les obres i per facilitar les tasques de transport de l’exemplar que havia de ser trasplantat.
  • De fet, des de l’inici de les obres ja s’ha enderrocat la part central de la plaça així com el paviment del carrer del Sol i del carrer Riba i Mestre. A partir d’ara continuen les tasques d’enderroc de paviments i canalitzacions dels diversos serveis.
  • L’aparcament de 70 places habilitat entre el carrer Pobla d’en Taudell i carrer Vinyols ja està totalment en funcionament i pot ser utilitzat, especialment a partir d’aquesta setmana que s’amplien les restriccions de trànsit.

Comparteix aquest article