Inscripcions obertes per a les activitats esportives d’estiu

Inscripcions obertes per a les activitats esportives d’estiu

  • Comencem el 26 de juny, enguany amb servei d’acollida!

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt perquè, un any més, els nens i nenes gaudeixin de l’estiu jugant i practicant esport. Caiacs, pitch and putt, jocs a la platja, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers són algunes de les activitats que s’oferiran durant els matins dels mesos de juliol i agost.

Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres, de 9h a 14h, a la base nàutica de la platja Cristall, a la piscina municipal, als poliesportius o al Club de Golf Bonmont. Aquest any, com a novetat, s’oferirà un servei d’acollida per 1 € al dia. Així, les families que ho necessitin podran portar els seus fills a les 8 del matí. L’horari també s’amplia amb l’habitual servei de menjador.

A més, tots els nens i nenes amb beca de menjador durant el curs acadèmic 2016-2017 tindran el servei de menjador becat i podran demanar ajuts per a la resta d’activitats esportives.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al 16 de juny al poliesportiu de Mont-roig o al Centre Polivalent de Miami Platja, de dilluns a divendres de  9h a 13h i els dilluns i dimecres de 16.30 a 18 h.  El dia 22 de juny es publicaran les llistes d’admesos.

Activitats per a joves i adults

D’altra banda, els joves i adults també podran continuar practicant esports com ciclisme de sala, pilates o zumba, per 20 euros al mes. S’ofereix també l’entrada puntual per 3 euros al dia o un abonament de 10 entrades per 15 euros. Aquests preus inclouen també l’accés al nou gimnàs del poliesportiu de Miami platja.

Finalment, tots aquells que vulguin practicar esport a l’aire lliure, tindran classes gratuïtes de zumba i taitxí a la pèrgola de la platja Cristall i un dinamitzador a les instal·lacions esportives de la platja Cristall durant els mesos de juliol i agost.

Més informació:

Díptic informatiu activitats esportives estiu 2017

Comparteix aquest article