Inscripcions obertes pel curs Esport Educatiu Extraescolar

Inscripcions obertes pel curs Esport Educatiu Extraescolar

  • S’impartirà del 5 al 20 de maig al casal de Joves K1 de Mont-roig

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza el curs “Esport Educatiu Extraescolar” per tal d’oferir als joves del municipi noves oportunitats per formar-se i ampliar els seus coneixements.

El curs està destinat a monitors/es de lleure i educadors/es, però també a totes aquelles persones que estan interessades en desenvolupar dinàmiques socioeducatives en el context esportiu.

Impartit per la Fundació Pere Tarrés, el curs es realitzarà els dies 5, 6, 12, 13, 19 i 20 de maig, de les 9.30 a les 14.30 h, al casal de Joves K1 de Mont-roig.

A través de 6 sessions, els participants treballaran aspectes com l’esport i els valors, l’esport recreatiu i l’esport de competició, les necessitats lúdiques segons l’edat, la resolució de conflictes, el joc adaptat o els esports d’altres cultures, entre d’altres.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer als casals de joves K1 i K2, a les oficines municipals o bé a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. El preu del curs és de 50 euros i té una durada de 30 hores formatives.

Comparteix aquest article