Jennifer Panebianco actuarà dissabte a Miami Platja

Jennifer Panebianco actuarà dissabte a Miami Platja

L’enfant prodige del violí oferirà un concert amb obres de Paganini i Chick Corea

La nena prodigi del violí, Jennifer Panebianco del Mònaco actuarà aquest dissabte al Centre Polivalent de Miami Platja. Coneguda com l’enfant prodige, i amb només 11 anys, ja ha aconseguit guanyar diversos premis internacionals a països com Eslovènia, França, Itàlia, Grècia o Anglaterra.

Dissabte, a Miami Platja mostrarà el seu talent en un concert titulat “De Paganini a Chick Corea”. Una actuació amb un repertori d’alt nivell, que inclourà les obres Caprice 24 de Paganini, variacions de Handel-Halvorsen, la dansa hongaresa núm. 5 de Brahms, la Llista de Schlinder, Czardas, el Shostakovich Vals i Spain de Chick Corea, entre d’altres. L’actuació serà a les 7 de la tarda i l’entrada és gratuïta.

La mare va créixer a Miami Platja

Vània del Mònaco i els avis de la nena van viure a Miami Platja durant diversos anys. La seva mare va habitar-hi fins als 20 anys, per la qual cosa la família és ben apreciada per molts veïns i veïnes. Actualment viuen a Vilafortuny, tot i que viatgen de forma habitual per participar en diversos concerts, certàmens i concursos.

Jennifer Panebianco estudia en un institut de Vila-seca que li permet fer una adaptació curricular i continuar estudiant música. Actualment viatja setmanalment a Madrid, on estudia violí, després d’haver passat pel Conservatori de Vila-seca i haver aprés dels professors Josep M. Ferrando i Pep Solorzano, peces claus ens la seva carrera musical. A més, també està estudiant alemany, per poder, properament, desenvolupar la seva carrera musical en aquest país.

Al concert d’aquest dissabte de Miami Platja utilitzarà un violí i un arc de luxe, cedits pel luthier de Barcelona Josep Saguer i l’arqueter Petr Aurednick de Praga, instruments amb una sonoritat única per una actuació irrepetible.

Comparteix aquest article