La Jornada Solidària i les curses Crema Torrons aconsegueixen 2.141,30 € per a l’Associació Tourette Catalunya

La Jornada Solidària i les curses Crema Torrons aconsegueixen 2.141,30 € per a l’Associació Tourette Catalunya

Bona part de la recaptació va ser possible gràcies als dorsals de les curses esportives

La competitivitat i la diversió però sobretot la solidaritat van ser els 3 ingredients protagonistes de la tercera edició de la cursa popular Crema Torrons i les activitats paral·leles que es van organitzar el passat diumenge 14 de gener a la Platja Cristall de Miami Platja.

En total es van recaptar 2.141,30 euros que es lliuraran a l’Associació Tourette Catalunya, que dóna suport a les famílies i persones afectades per la síndrome de La Tourette, un trastorn neurològic que es caracteritza per la producció de tics motors i vocals crònics.

Mitjançant la venda de dorsals de les curses esportives, entre elles les infantils, es van aconseguir 1.250 euros. D’altra banda gràcies a les activitats paral·leles es van recaptar un total de 891,30 euros, provinents del servei de bar, les polseres solidàries dels inflables i la venda de números d’una cistella.

D’altra banda, les curses esportives van comptar amb 374 participants, d’entre els quals hi havia una cinquantena de nens i nenes que també van voler ser solidaris i van córrer al recorregut infantil.

La classificació per curses, 10 i 5 km i per categories es pot consultar al següent enllaç:

https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-36419

Galeria d’imatges de la Jornada solidària i les curses:

https://www.flickr.com/photos/ajmont-roig/albums/72157664699239338

La Jornada Solidària va ser possible gràcies a la col·laboració de nombrosos voluntaris i els següents comerços, establiments i entitats locals: Farmàcia E. Martí, Pastisseria MªGlòria, Automecànica Jove, Izaskun Larroya Advocats i Celler Altavins de Batea, Papaya Bar, Supermercat Esclat, Supermercat Michelangelo, Càmping La Torre del Sol, Club de Tir “La Planada” Miami Platja, Ambient Servei SL, Construcciones B. Ortega, Associació Mitjanit, Chiringuito “La Punta del Rellotge”, Caravaning Anna Maria, Esports Mañé i Òptica Miami.

Comparteix aquest article