L’Associació Local de jubilats i pensionistes, l’Associació Casal d’avis Sant Jaume, La Caixa i l’Ajuntament renoven el conveni de col·laboració

L’Associació Local de jubilats i pensionistes, l’Associació Casal d’avis Sant Jaume, La Caixa i l’Ajuntament renoven el conveni de col·laboració

Signatura conveni Programa Gent GranL’Associació Local de jubilats i pensionistes de Mont-roig, l’Associació Casal d’avis Sant Jaume de Miami Platja, la Fundació Bancària “La Caixa” i l’Ajuntament han signat aquest migdia la renovació del conveni pel desenvolupament dels projectes del Programa de Gent Gran.

El Programa de Gent Gran comprèn la realització d’activitats de promoció de la salut que contribueixin a la divulgació de coneixements i hàbits per envellir satisfactòriament i que retardin les situacions de dependència. També inclou la realització d’activitats vinculades a l’aprenentatge de les noves tecnologies i l’acostament de la gent gran a les xarxes socials i als entorns 2.0.  Finalment el programa vetlla per oferir activitats i projectes que impulsin la participació social i el voluntariat entre les que s’hi inclou la col·laboració amb altres entitats de l’entorn.

Les activitats d’aquests 3 àmbits estan dividides en tallers de diverses hores de durada i es realitzaran als dos centres de la gent gran o entitats de l’entorn amb què es col·labori.

Les 4 parts signants han coincidit en destacar la importància d’aquesta col·laboració duta a terme els últims anys davant el paper actiu que desenvolupen i han de desenvolupar les persones grans a la societat. L’augment progressiu de l’esperança de vida, la millora de les condicions socials i de salut han afavorit un col·lectiu cada vegada més nombrós, amb més formació i informació i amb necessitats diferents al llarg del seu cicle vital que fan necessària la realització d’aquest tipus d’activitats.

Imatge portada

2015_06_09_conveni_programa_gent_gran_002.jpg

Imatges

2015_06_09_conveni_programa_gent_gran_013.jpg

Imatges

2015_06_09_conveni_programa_gent_gran_004.jpg

Imatges

2015_06_09_conveni_programa_gent_gran_007.jpg

Imatges

2015_06_09_conveni_programa_gent_gran_010.jpg

Comparteix aquest article