La Mitja Marató, el Mundialito, la Costa Daurada Cup i molt més per gaudir de l’esport durant la Setmana Santa

La Mitja Marató, el Mundialito, la Costa Daurada Cup i molt més per gaudir de l’esport durant la Setmana Santa

  • Les instal·lacions esportives amplien l’horari d’obertura els caps de setmana
  • Últimes places pels casals infantils esportius

Mont-roig i Miami Platja acolliran els pròxims dies diversos esdeveniments esportius que permetran gaudir de l’esport durant les vacances de Setmana Santa. Es tracta de la Mitja Marató de Miami Platja, el Mundialito i la Costa Daurada Cup (en què els camps de futbol del municipi seran subseu de les competicions), el casal infantil d’esports així com una ampliació dels horaris de les instal·lacions esportives.

Una de les activitats més esperades del calendari esportiu del municipi és la Mitja Marató de Miami Platja, que tindrà lloc dissabte 20 d’abril, coincidint, com cada any, amb la Setmana Santa.

Com és habitual comptarà amb 3 curses de diferent recorregut, de 21, 10 i 5 k, per tal de fer-la accessible a tots els nivells. A més, amb l’objectiu que els nens i nenes també puguin gaudir de l’esport a l’aire lliure, posteriorment a les competicions principals, hi haurà dues curses no competitives per a infants de 0 a 8 anys i de 8 a 13 anys que hauran de recórrer una distància de 350 i 700 metres, respectivament.

Durant la jornada hi haurà música amb dj’s i animació amb l’objectiu de fer de la Mitja Marató una jornada esportiva però també festiva. Les inscripcions on-line es poden fer a través de www.miamiplatja21k.com. A més, com cada any es fa una crida a trobar persones voluntàries que col·laborin amb l’esdeveniment esportiu. En aquest cas qui vulgui es pot apuntar a través d’aquest enllaç.

Subseus del Mundialito i la Costa Daurada Cup

Els camps de futbol de Mont-roig i de Miami Platja es tornaran a convertir en una de les subseus del Mundialito. L’esdeveniment esportiu, que es disputarà del 14 al 18 d’abril, és un dels tornejos internacionals de futbol infantil més importants del món, amb prop de 5.000 jugadors de més de 50 nacionalitats i la majoria de grans clubs del futbol mundial. Els camps de futbol municipals acolliran partits de futbol 11, des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. La competició comptarà, a més, amb la participació de dos equips del Club Athletic Mont-roig que també prendran part en aquest esdeveniment.

D’altra banda, del 19 al 21 d’abril, el municipi serà subseu també de la Costa Daurada Cup, el torneig internacional de futbol base que compta amb participació de prop de 150 equips i que destaca per l’alta participació femenina. Els partits, més de 40 al municipi, es disputaran als dos camps de futbol, també de 9 del matí a 8 del vespre.

Les dues competicions que comptaran amb la col·laboració de les entitats esportives locals Club Athletic Mont-roig  i Miami FC.

Pistes pàdel Miami Platja

Més hores per jugar al pàdel

Les instal·lacions esportives amplien el seu horari d’obertura els caps de setmana, per la qual cosa els aficionats al pàdel tenen més opcions per poder practicar aquest esport a les pistes municipals. Així, les pistes de pàdel estaran també obertes dissabtes i diumenges, de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.

Últimes places pel casal infantil d’esports 

Finalment, des de l’àrea d’Esports es torna a organitzar el Casal infantil de Setmana Santa perquè els nens i nenes es diverteixin durant les vacances. Les inscripcions fa uns dies que estan obertes i ja només queden algunes places pel casal esportiu de Miami Platja. Els casals tindran lloc els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril i permetran que els infants facin excursions, piscina, tallers i jocs tradicionals, entre d’altres.

Comparteix aquest article