La nova temporada d’activitats esportives arrenca amb novetats

La nova temporada d’activitats esportives arrenca amb novetats

  • L’activitat de bàsquet infantil de les categories benjamí i aleví es desenvoluparà als tres centres educatius del municipi
  • S’amplien les sessions de gimnàstica per a la gent gran i se n’ofereix una de nova, de menys intensitat, adreçada a les persones amb dificultats de mobilitat

La nova temporada d’activitats esportives arrencarà el 27 de setembre amb una setmana de portes obertes, coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport. Així fins a l’1 d’octubre es podran conèixer les instal·lacions i participar en les classes dirigides de forma gratuïta (les persones interessades han de reservar plaça via telefònica amb els poliesportius).

Una temporada que començarà amb diverses novetats, una de les més destacades és que l’activitat infantil de bàsquet, destinada als nens i nenes de categories benjamí (nascuts el 2012-2013) i aleví (nascuts el 2010-2011), es desenvoluparà als centres educatius de Mont-roig i Miami Platja. L’activitat tindrà una durada d’1 h i 15 minuts, amb 15 minuts per berenar i posteriorment 1 hora d’activitat. Amb aquesta nova proposta, en què les famílies no hauran de traslladar els infants fins als poliesportius municipals, es vol incentivar la pràctica esportiva entre aquest grup. També la proposta Diveresports pensada per als nenes i nenes de P3, P4 i P5  es realitzarà a l’escola de la Mare de Déu de la Roca a Mont-roig. Pel que fa a Miami Platja, es manté al poliesportiu municipal.

Una altra de les novetats és  l’ampliació del número de classes de gimnàstica per a la gent gran ( Edat d’or +65), fins a tres sessions més per setmana, donada la gran afluència que té aquesta activitat entre aquest col·lectiu. A més, es posa en marxa una nova activitat de gimnàstica suau. Aquesta està adreçada a les persones amb dificultats en la mobilitat i/o els desplaçaments. En aquest cas, l’objectiu és buscar el benestar físic mitjançant exercicis que permetin millorar la mobilitat articular, l’equilibri i la coordinació, a la vegada que es treballa el to muscular. Es tracta de classes dirigides que incorporen activitats lúdic-recreatives. Cal recordar que totes les activitats dirigides a la gent gran són gratuïtes.

Es mantenen els preus

Pel que fa als preus, es mantenen els abonaments familiars que inclouen importants descomptes. En aquest sentit, amb la inscripció de dos membres de la unitat familiar, les activitats dels fills menors de 25 anys: diveresports, bàsquet o activitats dirigides i gimnàs són gratuïtes. Aquesta oferta serveix per a les activitats dirigides i gimnàs i té un cost de 120 euros el trimestre, així com per activitats dirigides, gimnàs i raqueta, per 150 euros al trimestre. Altres opcions són l’abonament personal de 60 euros al trimestre, l’opció mensual per 25 euros, el pack de 10 entrades per 18 euros (a utilitzar en 3 mesos) i l’entrada puntual, per 3 euros.

Pel que fa al bàsquet o els Diveresports el preu és de 60 euros trimestre o 25 mensual, mentre que la natació té un cost de 66 € el trimestre.

D’altra banda, per al lloguer de pistes (tenis i pàdel) s’ofereixen també diversos abonaments. Un d’ells permet  complementar les activitats i gimnàs i l’altre és de solament de raqueta, en què també es potencia l’opció de fills/es gratis en cas d’inscriure’s dos membres de la unitat familiar.

Comparteix aquest article