La temporada d’activitats esportives comença el dilluns 18 de setembre

La temporada d’activitats esportives comença el dilluns 18 de setembre

  • La reserva de les activitats, inscripcions i abonaments s’ha de fer a través de l’app ReservaPlay

La nova temporada d’activitats esportives que impulsa l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp als poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja arrencarà el dilluns 18 de setembre amb les novetats introduïdes l’any passat per millorar el servei i estendre l’activitat física a nous segments de la ciutadania, des dels petits fins a la gent gran.  Com a principal novetat per aquesta temporada cal destacar que a l’Escola Marcel·lí Esquius s’oferirà per primer cop psicomotricitat (DIVERESPORTS) per als infants d’I3, I4 i I5 d’educació infantil, traslladant també aquesta proposta que també s’oferirà al Poliesportiu de Miami Platja i a l’Escola Mare de Déu de la Roca.

L’objectiu de Diveresports és adquisició d’hàbits motrius i la formació integral dels seus participants, treballant les capacitats i habilitats en l’àmbit lúdic, físic, cognitiu i social.

Àmplia oferta esportiva a través dels clubs i entitats del municipi

Al mateix temps, des de l’Àrea d’Esports es vol donar a conèixer a la ciutadania l’àmplia oferta esportiva que existeix al municipi gràcies a les propostes que ofereixen els diversos clubs i entitats locals. Per aquest motiu al fulletó que s’ha editat amb la programació esportiva es recull el llistat d’entitats locals esportives per tal que tothom pugui trobar la proposta que més s’adapti a les seves necessitats i gustos. En aquest sentit, s’anima a les persones interessades a posar-se en contacte amb l’Àrea d’esports per tal d’obtenir informació sobre les associacions i la seva programació.

Inscripcions

El període per inscriure els infants a Diveresports comença el 6 de setembre. Pel que fa a la natació, els infants que ja hi van participar l’any passat serà del 6 al 10 de setembre i a partir de l’11 de setembre, estaran obertes a la resta. Les inscripcions s’hauran de fer a través de l’APP Reserva/Play.

La nova temporada tant de les activitats infantils com de les classes dirigides, començara el 18 de setembre. Aquestes comptaran amb noves sessions de pilates, tonificació i ciclisme de sala amb l’objectiu d’incrementar la xifra de persones que utilitzin aquest servei. Al mateix temps, es manté l’assessorament personalitzat i gratuït i l’ampliació de l’obertura de les sales de fitness i de màquines els dissabtes al matí de 9 a 13 h a més de l’horari habitual: de dilluns a divendres de forma ininterrompuda de 8h a 21h.

Reserves també a través de ReservaPlay

L’àrea d’Esports també continua la reserva de les classes de ciclisme de sala i de les pistes de tenis i de pàdel a través de l’app ReservaPlay, amb la finalitat de facilitar aquesta reserva als usuaris. Aquesta app es pot descarregar de forma gratuïta en els dispositius mòbils.

Comparteix aquest article