L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la primera Gala de l’Esport

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la primera Gala de l’Esport

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 28 de gener, reconeixerà l’esforç dels esportites locals i les entitats sense ànim de lucre que fomenten l’esport al municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol posar en valor l’esforç que realitzen els diversos esportistes locals amb l’organització de la primera Gala de l’Esport. Es tracta d’un esdeveniment, que es celebrarà el proper diumenge 28 de gener, a les 6 de la tarda, al poliesportiu de Mont-roig i que vol retre homenatge i guardonar a esportistes, clubs i entitats que fomenten l’esport al municipi.

L’objectiu és reconèixer a totes aquelles persones que porten el nom de Mont-roig i Miami Platja més enllà del municipi però també a la dedicació, constància i il·lusió d’entrenadors i tècnics que treballen per fomentar uns valors, així com a totes aquelles persones que simplement gaudeixen amb la pràctica esportiva.

En total hi assistiran més de 500  esportistes a través d’una una vintena de clubs de tot tipus de disciplines com futbol, patinatge, rítmica, ciclisme o taekondo i una quinzena d’esportistes individuals federats o que participen habitualment en competicions de nivell provincial o nacional.

La gala es vol convertir en una de les cites més importants de l’esport al municipi, que a la vegada serveixi per tancar la temporada esportiva local. La vetllada està organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i compta amb el patrocini de Costa magazine i Naturetime.


*Si ets esportista federat del municipi o participes en competicions d’àmbit provincial o nacional envia’ns un correu electrònic a esports@nostreserveis.cat. Volem comptar amb la teva presència!


Making of del vídeo que s’ha enregistrat aquesta setmana amb tots els participants i que es projectarà durant la gala. Posteriorment estarà disponible al web i xarxes socials municipals.

Comparteix aquest article