L’Ajuntament patrocina al ciclista José Carlos Pacheco per participar a la cursa Absa Cape Epic 2016

L’Ajuntament patrocina al ciclista José Carlos Pacheco per participar a la cursa Absa Cape Epic 2016

José Carlos Pacheco amb l'equip Cansa Tarraco

José Carlos Pacheco amb l’equip Cansa Tarraco

L’esportista de Miami Platja marxa avui a Sud-àfrica per disputar una de les curses de bicicleta de muntanya més competitives del món

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp és un dels patrocinadors del ciclista de Miami Platja José Carlos Pacheco i al seu equip Cansa Tarraco, que avui marxen cap a Sud-àfrica per participar en una de les curses de bicicleta de muntanya més dures i competitives del món. Es tracta de la Absa Cape Epic 2016, que es celebrarà del 13 al 20 de març i que compta amb 6 etapes, gairebé 800 kilòmetres i prop de 16.000 metres de desnivell acumulat.

Els membres de l’equip, format per 12 corredors, lluiran en el seu maillot el logotip de l’Ajuntament, difonent el nom del municipi en una competició que cada any aplega més de 12.000 participants vinguts de múltiples països.

Aquesta és la primera vegada que Pacheco, s’enfronta a aquesta competició, tot i que recentment ha participat en altres curses de nivell nacional i internacional com la Titan Desert (2012), la Andalucía Bike Race (2014-2015), la Madrid-Lisboa (2014) i la Rioja Bike (2015). En aquesta ocasió la participació té una finalitat solidària, doncs l’equip amb el que participa, el Cansa Tarraco, corre a favor de la fundació Cansa, una organització sense ànim de lucre que lluita contra el càncer infantil a Sud-àfrica.

El consistori estudiarà establir nous acords de patrocini

Precisament el patrocini i l’esponsorització a esportistes del municipi va ser un dels temes tractats al Ple de l’Ajuntament celebrat aquest dimecres. El regidor d’Esports Angel Redondo, va explicar que el consistori ha dut a terme dos acords de patrocini amb esportistes que realitzen activitats que tenen una repercussió mediàtica important i que difonen el nom de Mont-roig a nivell internacional. En aquest sentit Redondo va explicar que s’estan estudiant altres patrocinis que per una banda permeten ajudar als esportives i de l’altra promocionen el municipi.

Comparteix aquest article