Les biblioteques municipals incorporen novetats en les mesures contra el coronavirus

Les biblioteques municipals incorporen novetats en les mesures contra el coronavirus

Les biblioteques Joan Miró i Miramar incorporaran novetats en les mesures de funcionament implantades davant del coronavirus a partir del 14 de setembre, data en què, a més, enceten l’horari d’hivern. Per tant, romandran obertes de dilluns a divendres de les 15 h a les 20 h i els dijous de les 9 h a les 13 h i els dissabtes de les 10 h a les 13 h.

Així doncs, a partir del mateix dilluns 14 de setembre les persones usuàries podran demanar llibres en préstec sense cita prèvia, l’aforament de les sales quedarà ampliat d’un terç a la meitat de la capacitat i s’hi podrà romandre fins a un màxim de dues hores. Les persones podran utilitzar els equips informàtics i accedir lliurement a la col·lecció, encara que després els documents consultats hauran de passar una quarantena de 48 hores abans de tornar a estar disponibles.

Cal destacar que l’accés a la zona infantil també queda obert, amb les mateixes limitacions que la zona adulta. A més, serà obligatori que els menors de 7 anys vagin acompanyats d’un adult en tot moment.

Recordem que continuen vigents les mesures d’higiene i seguretat en tots espais municipals. En tots els casos cal respectar la distància de seguretat de 1’5 metres amb altres persones, dur posada la mascareta i rentar-se les mans en entrar i sortir dels espais, mitjançant els dispensadors de solució hidroalcohòlica instal·lats per al seu ús.

 

 

Comparteix aquest article