Les escoles recullen 500 kg de residus amb les accions de neteja del Let’s Clean Europe

Les escoles recullen 500 kg de residus amb les accions de neteja del Let’s Clean Europe

  • Prop de 100 alumnes de les escoles Mare de Déu de la Roca i Marcel·lí Esquius participen en diverses jornades per recollir les deixalles que abandonem als espais naturals
  •  L’Ajuntament s’ha adherit a la Setmana de la Natura i ha obsequiat als participants amb polseres identificatives de la iniciativa

Let’s Clean Up 2018 a l’Estany Gelat

Fins a 500 quilograms de residus. Aquesta és la xifra que els alumnes de les escoles Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca van recollir la setmana passada en el marc de la campanya Let’s Clean Europe. La iniciativa, que es duu a terme a nivell mundial, té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, a més de promoure’n la recollida. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp va convidar a participar-hi a les escoles del municipi per tal d’incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i contribuir a canviar el comportament de la població, ja des de ben petits.

L’entorn de l’Institut Antoni Ballester i l’Estany Gelat van ser els dos espais on es va realitzar l’activitat que va permetre recollir 70 bosses grans de plàstic, 60 de paper, 120 de vidre i 250 de resta. Els nens i nenes, a més, van fer la selecció de les deixalles per poder-les reciclar, ens els casos que sigui possible.

D’altra banda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit a la Setmana de la Natura, que té lloc del 26 de maig al 5 de juny. És per això que, coincidint amb les accions de neteja, va repartir entre els infants polseres identificatives d’aquesta iniciativa com a obsequi per a la seva participació, així com per conscienciar de la importància de conservar i millorar el medi ambient.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Comparteix aquest article