Mont-roig acull dissabte la Final Interclub Intercomarcal de patinatge artístic

Mont-roig acull dissabte la Final Interclub Intercomarcal de patinatge artístic

Agrupació de Patinatge de Mont-roig La competició, que està organitzada per l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig, acollirà una setantena de participants de diversos clubs del Camp de Tarragona

El pavelló municipal d’esports acollirà aquest dissabte 28 de novembre, de 9 a 13h, la Final Interclub Intercomarcal de patinatge artístic. L’Agrupació de Patinatge de Mont-roig organitza la competició en la que també hi participaran els clubs de patinatge de Valls, l’Espluga de Francolí, El Pla de Santa Maria i El Vendrell. El certamen compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

A la Final Interclub hi competiran els patinadors i les patinadores que al llarg de l’any han aconseguit fer pòdium i que, per tant, s’han classificat per aquesta final. De fet, durant l’any s’organitzen 5 interclubs, un en cada localitat dels clubs participants, i la celebració de dissabte és la darrera. En aquestes competicions hi participen des dels patinadors de la categoria Base fins als de categoria Sènior.

L’Agrupació de Patinatge de Mont-roig vol acostar el patinatge a tots els veïns i veïnes i per això convida a tothom a gaudir d’aquestes competicions que permeten veure els esforços i progressos de tots els participants. 

Imatge portada

2014_12_14_festival_patinatge_021.jpg

Comparteix aquest article