Mont-roig del Camp acollirà un reagrupament dels cotxes participants al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

Mont-roig del Camp acollirà un reagrupament dels cotxes participants al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

reagrupament-rallyracc-2015

En l’edició del 2015 els participants al Rally RACC Costa Daurada ja van realitzar un reagrupament al polígon Klaus Fisher de Mont-roig del Camp

Cotxes i pilots realitzaran una parada obligatòria al polígon Klaus Fisher a partir de les 11 del matí

El 52è RallyRACC Catalunya- Costa Daurada realitzarà un reagrupament dels participants al polígon Klaus Fisher de Mont-roig del Camp el proper diumenge 16 d’octubre. Està previst que el primer cotxe arribi al parc tancat, que s’habilitarà en aquesta zona, a les 11:14h del matí. A partir de llavors, els pilots, procedents del tram de Pratdip, realitzaran una parada obligatòria al municipi per seguidament continuar la marxa i disputar el tram de Duesaigües.

De la mateixa forma que en l’edició del 2015, durant aquest període, els veïns i veïnes que vulguin podran acostar-se al parc tancat per poder veure de prop als pilots i als cotxes que estaran estacionats esperant el seu torn per poder reprendre la competició.

L’arribada i sortida de la zona de reagrupament no és un tram cronometrat, per tant els cotxes transitaran a una velocitat adequada a les normes de circulació.

Diumenge serà el darrer dia de competició per les carreteres de la Costa Daurada, que s’inicien aquest dijous 13 d’octubre. El RallyRACC Catalunya- Costa Daurada és una prova puntuable pel campionat del món de Rallies.

Comparteix aquest article