Nova edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor que tindran lloc del 6 al 22 d’octubre

Nova edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor que tindran lloc del 6 al 22 d’octubre

  • Onze establiments participen en aquesta proposta culinària que combina l’arròs amb els productes agroalimentaris  típics d’aquesta època.
  • Aquest divendres 6 d’octubre, de 19 a 22 h, es podrà realitzar una degustació i maridatge del plat principal per només 4 euros a set dels restaurants participants.

La setena edició Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, que organitza Mont-roig Miami Turisme, arranquen aquest divendres dia 6 d’octubre fins al 22 d’aquest mes amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a principals protagonistes. Enguany les jornades coincidiran amb el pont del 12 d’octubre.

Com a tret de sortida,  aquest divendres 6 d’octubre des de les 19 a les 22 h, cinc restaurants participants en  les jornades oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 €. Es tracta dels establiments Botánico (arròs de secret ibèric i bolets de temporada amb copa de vi o cervesa), Chez Lorenzo (arròs de sipionets, carxofa i alls vi blanc Clos Clamor), Eclipse (arròs de calamars amb ceps i botifarra i copa de vi),  La Tasca d’en Joan (Soft curry de canana i castanyes amb una copa de garnatxa blanca Mariol) i Plats&Co (risotto de bolets de tardor, encenalls de pernil i parmesà i copa de vi).

Productes de temporada

El moniato, les castanyes, les carxofes, els ceps, els rovellons, l’ànec o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els onze establiments participants en les Jornades, posant en relleu també  la producció agroalimentària local. Els restaurants participants ofereixen menú, arròs com a plat únic o combinen les dues possibilitats. Els preus oscil·len dels 8’5 euros als 26’5 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 22 d’octubre en els següents establiments de Miami Platja i de Mont-roig: Balmar, Botánico, Can Salvador, Chez Lorenzo,  Eclipse, Ginger Café, La Borda d’en Manel,  La Riviera, la Tasca d’en Joan, Plats & Co i Pasadera

A més, Mont-roig Miami Turisme posa en marxa del 5 al 12 d’octubre un concurs a Instagram a través del qual les persones participants podran guanyar 6 àpats per a 2 persones a diferents restaurants participants. Es podran consultar les bases de participació en el web www.mont-roigmiami.cat o al perfil d’instagram @montroigmiamiturisme

Tota la informació i el fulletó  amb els restaurants, els menús, els plats i els preus en el següent fulletó

Comparteix aquest article