Oberta la preinscripció escolar pel curs 2017/2018

Oberta la preinscripció escolar pel curs 2017/2018

  • Les tres escoles del municipi i l’Institut Antoni Ballester han assolit el nivell 4, el màxim nivell que es pot assignar després d’avaluar-ne el rendiment acadèmic de l’alumnat i l’eficàcia del centre.

Informació preinscripció llars d’infants

Informació preinscripció escoles

Informació preinscripció instituts

Arrenca el període de preinscripció escolar del curs 2017-2018 per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. El termini per poder realitzar aquest tràmit s’allargarà fins el 4 d’abril. Durant aquest temps, cal que els interessats presentin la sol·licitud d’admissió als centres educatius del municipi, l’Escola Mare de Déu de la Roca, l’Escola Joan Miró, l’Escola Marcel·lí Esquius, l’Institut Antoni Ballester o el nou institut de Miami Platja. Aquesta és una gestió que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre públic o bé per canviar de centre.

Cal destacar que les tres escoles del municipi, així com l’Institut Antoni Ballester han assolit el nivell 4, el màxim nivell que es pot assignar després d’avaluar-ne el rendiment acadèmic de l’alumnat i l’eficàcia del centre. Alguns dels serveis que seguiran oferint les escoles durant el període 2017-2018 són l’acollida matinal, el menjador o el transport escolar. Pel que fa als instituts, hi ha un servei d’orientació dirigit als alumnes per tal que puguin assolir l’èxit acadèmic i la inserció en el món laboral.

Entre les novetats que es presenten de cara al curs vinent, s’inclou l’entrada en funcionament del  nou institut de Miami Platja i la incorporació d’un cicle formatiu de grau mitjà en informàtica, un dels estudis de formació professional més demandats i amb més sortida laboral.

El programa educatiu dels centres d’educació secundària està orientat a la formació acadèmica o professional. En aquest sentit, a banda d’aquest cicle de grau mitjà, un cop acabada l’ESO, els alumnes podran escollir entre diverses opcions l’itinerari que volen seguir. Així, entre les propostes, els estudiants podran triar entre diverses modalitats de Batxillerat. També, hi ha un programa de formació i inserció, organitzat en la modalitat de Pla de Transició al Treball, d’Auxiliar de vivers i jardins, per a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l’ensenyament secundari obligatori sense obtenir el títol de graduat en ESO.

En les pròximes setmanes s’obrirà el període de preinscripció per les llars d’infants, Batxillerat, programa de formació i inserció d’Auxiliar de vivers i jardins i formació professional.

Comparteix aquest article