Es posa en marxa un programa de xerrades i tallers dedicat a les dones i a la salut

Es posa en marxa un programa de xerrades i tallers dedicat a les dones i a la salut

Les propostes formatives i culturals es realitzaran durant els mesos d’octubre i novembre

La Regidora de Polítiques d’Igualtat i de les Dones ha posat en marxa el programa “Dones & Salut” una iniciativa que té l’objectiu de fomentar el benestar físic i emocional de les dones. Durant els mesos d’octubre i novembre es proposen tot un seguit d’activitats formatives i culturals, que tracten temes com l’autoestima, la relaxació, la meditació, al violència de gènere o la felicitat. Algunes d’aquestes propostes es realitzaran en col·laboració amb el SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) del Consell Comarcal del Baix Camp.

Les conferències i tallers es duran a terme a diversos espais de Mont-roig i Miami Platja i estan oberts a tothom. També s’ha programat una obra de teatre i dues exposicions.

La primera de les propostes és l’exposició “Cors” de Beatriu Mar que es pot visitar fins al 20 de novembre al Centre Miró. També la setmana vinent tindrà lloc el primer dels tallers. Serà el dia 18 d’octubre a la Casa de Cultura Agustí Sardà i estarà destinat a conèixer tècniques per realitzar primers auxilis.

Adjunt es pot consultar tota la programació.

 

Comparteix aquest article