Prop de 50 persones participen en la primera sortida del programa Caminem per Miami Platja

Prop de 50 persones participen en la primera sortida del programa Caminem per Miami Platja

  • Es tracta d’una iniciativa del Pla de Barris amb la col·laboració del CAP de Miami Platja i les regidories d’Esports i Acció Social de l’Ajuntament per fomentar la pràctica de l’activitat física

Participants a la primera sortida del programa Caminem per Miami

La primera sortida del programa Caminem per Miami, que ha tingut lloc aquest matí, ha comptat amb la participació de prop de 50 persones. Un gran èxit de convocatòria d’aquesta iniciativa que va sorgir com una de les propostes de l’Observatori de la Gent Gran i que ha posat en marxa el Pla de Barris amb la col·laboració del CAP de Miami Platja i les regidories d’Esports i Acció Social de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Els participants s’han trobat a les 9 del matí davant del CAP i després d’uns estiraments inicials dirigits per part de professionals de salut i de l’Àrea d’Esports han començat la caminada per l’avinguda Barcelona fins arribar a l’encreuament amb l’avinguda Maria Cristina. Un cop retornats i fets, de nou, els estiraments corresponents han pogut gaudir d’un esmorzar de benvinguda.

Aquest programa comunitari per a la promoció i la pràctica de l’activitat física està adreçat a la població adulta en general, del barri de la Florida, de la resta de Miami Platja i de tot el municipi.

Les caminades, que es faran fins al mes de juny, seran els dimarts i dijous de  09.15 a 10.30h (excepte festius). El punt de trobada és al CAP Miami Platja.

L’objectiu és gaudir de Miami Platja tot caminant, a la vegada que es vol disminuir el sedentarisme, millorar la salut cardiovascular i el benestar social i personal de les persones participants.

Flyer informatiu Programa Caminem

Comparteix aquest article