Setze restaurants participen en les terceres jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de tardor

Setze restaurants participen en les terceres jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de tardor

  • Del 5 al 20 d’octubre establiments de restauració de Mont-roig i Miami Platja oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat dels productes típics d’aquesta època

L’alcalde Fran Morancho, la regidora de Turisme Yolanda Pérez i altres regidors, juntament amb els restaurants participants

Les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor de Mont-roig i Miami Platja arrenquen aquest cap de setmana amb la participació de 16 establiments de restauració. Fins al 20 d’octubre oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat de productes de temporada.

Aquesta tercera edició de les jornades, que manté el nombre de participants, compta amb noves incorporacions i ofereix la possibilitat de conèixer el saber fer gastronòmic de tot el municipi (amb  propostes a Mont-roig, a diverses urbanitzacions i a Miami Platja).

Arròs amb verdures, bolets i bacallà, rissotto de tardor amb cruixent de parmesà, arròs amb cansalada ibèrica i gamba vermella, arròs caldós de bolets amb bacallà i callós o el rissoto de confit d’ànec, que s’ha pogut degustar aquest migdia en l’acte de presentació al restaurant Casablanca Playa Cristal, són algunes de les propostes d’aquesta edició.

Les III Jornades Gastronòmiques de l’arròs ofereixen 16 propostes diferents

La jornada de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, regidors/es del govern i els restaurants participants. Morancho ha parlat de la importància que té aquest tipus de col·laboració públic- privada i ha dit que “estem oberts a escoltar-vos per tirar endavant més jornades o crear altres formats que permetin promocionar el sector i al conjunt del municipi” convidant als restauradors a engegar noves iniciatives.

La Cuina de l’arròs de Tardor, permetrà degustar diverses propostes d’arròs a preus per a tots els públics, que van dels 4.5 € els plats fins als 26.5 € dels menús.

Comparteix aquest article