S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

S’obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

  • Els casals infantils permetran als nens i nenes gaudir de les vacances d’estiu tot practicant diversos esports
  • Els joves i adults també compten amb una oferta esportiva específica

L’Àrea d’Esports obre aquest dilluns les inscripcions per als casals esportius d’estiu. Les activitats es realitzaran del 25 de juny al 30 d’agost, de dilluns a divendres, de 9h a 14h, a la base nàutica de la platja Cristall, a la piscina municipal, als poliesportius o al Club de Golf Bonmont. Aquest any es torna a oferir el servei d’acollida i l’habitual servei de menjador, que permet allargar l’horari de les 8 del matí a les 15.30 h.

Les inscripcions estaran obertes fins al 7 de juny tot i que es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre i quan quedin places lliures. Aquestes s’han de formalitzar als poliesportius municipals, de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i dimecres i dijous, de 16.30 a 18.30h.

A més, tots els nens i nenes amb beca de menjador durant el curs acadèmic 2018-2019 tindran el servei de menjador becat i podran demanar ajuts per a la resta d’activitats esportives.

Tots ells podran gaudir de propostes esportives ben estiuenques com caiacs, pitch and putt, jocs a la platja, orientació, natació, senderisme, BTT o tallers, per tal que gaudeixen de les vacances d’estiu tot practicant esport.

Activitats per a joves i adults

D’altra banda, els joves i adults també comptaran amb una oferta esportiva específica per aquest estiu que inclou aiguagim o natació, a més de ciclisme de sala o zumba, entre d’altres. Els preus es mantenen, 20 euros al mes,  entrada puntual de 3 euros al dia o un abonament de 10 entrades per 15 euros. Aquests preus inclouen també l’accés al gimnàs del poliesportiu de Miami Platja.

Finalment, tots aquells que vulguin practicar esport a l’aire lliure, tindran classes gratuïtes de zumba, i taitxítxuan a la pèrgola de la platja Cristall i un dinamitzador a les instal·lacions esportives de la platja Cristall durant els mesos de juliol i agost.

Més informació:

Diptic Activitats esportives estiu 2019

Documents inscripcions casal d’estiu 2019

Comparteix aquest article