El Sons de Nit porta a Gemma Humet i Toni Xuclà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca

El Sons de Nit porta a Gemma Humet i Toni Xuclà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca

  • El concert tindrà lloc aquest dissabte 19 d’agost a les 22 hores
  • Hi haurà un segon concert el dia 2 de setembre amb After Dark Trio

La primera de les propostes musicals del cicle Sons de Nit portarà a Gemma Humet i Toni Xuclà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. El concert tindrà lloc aquest dissabte 19 d’agost a les 10 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, el cicle de concerts Sons de Nit és una oportunitat per gaudir de la música i la fresca de les nits d’estiu en un entorn ben singular com és l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

En aquest escenari, Gemma Humet a la veu i Toni Xuclà a la guitarra interpretaran, aquest dissabte, poemes de Carles Riba, Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Pere Quart, Raimon, Lluís Llach i J.M. Serrat en un espectacle titulat “Poemes que es fan cançons”.

La segona proposta del Sons de Nit arribarà el dia 2 de setembre, a les 22.00 h, amb After Dark Trio, una formació musical reusenca que versiona cançons pop i rock en acústic.

S’oferirà servei de bus gratuït per a totes aquelles persones del municipi que hi vulguin assistir. Els autobusos sortiran a les 21.00 h del Centre Polivalent de Miami Platja i faran parada al davant de l’església Santa Maria Magalena, al punt de Turisme de Costa Zèfir i al davant del CAP de Mont-roig (21.30 h).  Un cop finalitzats els concerts faran el trajecte invers. L’entrada als concerts també és gratuïta.

Comparteix aquest article