Sortida fotogràfica per descobrir el patrimoni arquitectònic del municipi

Sortida fotogràfica per descobrir el patrimoni arquitectònic del municipi

Jornades Europees del PatrimoniLa iniciativa de la Regidoria de Cultura s’emmarca dins les Jornades Europees del Patrimoni

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza una sortida fotogràfica per descobrir el patrimoni arquitectònic del municipi. L’activitat forma part de les Jornades Europees del Patrimoni que es celebren a tot Europa els propers 9,10,11 i 12 d’octubre.

La biblioteca Joan Miró de Mont-roig serà el punt de trobada de la sortida que es realitzarà aquest dissabte, 10 d’octubre, a les 10 del matí. Amb l’activitat “Una mirada al patrimoni” els participants realitzaran una ruta pels elements més emblemàtics de l’arquitectura local. L’objectiu és que la fotografia serveixi per captar i fixar el testimoni patrimonial heretat del passat. Les fotografies realitzades durant el recorregut formaran part d’una exposició que es realitzarà posteriorment. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a la Regidoria de Cultura, trucant al 977 811 749, de dilluns a divendres de 9h a 14h. 

Des de l’any 1996 l’Ajuntament participa de les Jornades Europees del Patrimoni, amb l’organització de diverses activitats que tenen per objectiu vetllar per la difusió i posar a l’abast de tothom el patrimoni local tant material com immaterial.

Aquest any, el Consell d’Europa posa especial èmfasi en potenciar els monuments o conjunts arquitectònics catalogats o recollits dins dels inventaris: inventari del patrimoni arquitectònic i inventari arqueològic català.

El Consell d’Europa i la Unió Europea promouen aquestes jornades amb la voluntat d’afavorir la integració cultural i de posar en valor la diversitat i, alhora, la força d’aquest llegat. Les Jornades Europees del Patrimoni compten amb el suport de l’Associació de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya, a més del patrocini del Consell d’Europa.

Imatge portada

jornades_europees_del_patrimoni_2015_1.png

Comparteix aquest article