Torna el cicle de concerts Sons de Nit a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca

Torna el cicle de concerts Sons de Nit a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca

Cartell_SonsdeNit_Els concerts seran els dies 13 i 20 d’agost i 3 de setembre a les 22 hores

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, un any més, el cicle de concerts Sons de Nit, a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. Aquest entorn serà l’escenari de 3 concerts d’estils musicals ben diversos que tindran lloc els dies 13 i 20 d’agost i 3 de setembre a les 10 de la nit. L’entrada serà gratuïta.

A la primera de les propostes musicals, del dissabte 13 d’agost, el públic assistent podrà escoltar històries familiars cantades amb veu suau i sincera a través de l’espectacle “Un país que es diu tu i jo”. Un concert en què, a la simplicitat de la guitarra acústica i a la veu del cantautor Fito Luri, s´hi afegeix el so del saxo soprano de Xavier Pié.

Dissabte 20 d’agost les havaneres prendran protagonisme. Indira Ferrer i Antoni Mas oferiran un concert que inclou un ampli repertori d’havaneres de saló, clàssiques de concert i populars amb arranjaments per a veu lírica.

Finalment, Xavier Dotras Quintet serà l’encarregat de cloure el cicle el dia 3 de setembre amb un concert que envairà d’estàndards del jazz i temes propis aquest entorn emblemàtic del municipi.

Hi haurà servei de bus gratuït per a les persones grans del municipi. Els autobusos sortiran a les 21:30h de davant del CAP de Mont-roig i un cop finalitzats els concerts faran el trajecte invers. També s’oferirà servei de bar.

Comparteix aquest article