Unes originals jardineres verticals presideixen l’entrada de l’Institut Antoni Ballester

Unes originals jardineres verticals presideixen l’entrada de l’Institut Antoni Ballester

El treball ha estat elaborat pels alumnes del PTT-PFI d’Auxiliar de Vivers i JardinsJardineres verticals dels alumnes del PTT d'Auxiliar de Vivers i Jardins

Unes jardineres verticals, construïdes a partir de neumàtics i palets, donen la benvinguda als alumnes i professors de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig des de fa unes setmanes. El treball és obra dels alumnes del PTT-PFI (Pla de Transició al Treball – Programa d’Inserció i Formació) d’Auxiliar de Vivers i Jardins.  

La iniciativa forma part de l’assignatura “Projecte integrat” en què, sota el títol “Fem-ho verd”, els alumnes han realitzat la construcció de les jardineres, l’elaboració d’un blog i treballs individuals, escrits i de presentació de diverses plantes.

Per a l’elaboració de les jardineres, que han comptat amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament, els nois i noies han dut a terme un estudi previ de disseny del material i selecció de les plantes. La seva col·locació a la paret d’entrada de l’Institut serveix per donar visibilitat a aquests estudis, destinats a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. Aquest protagonisme és també un element motivador pels alumnes.

Per altra banda, tot el treball realitzat, així com les diverses activitats i projectes que duen a terme estan explicats al seu nou blog “Fem-ho verd”. Espai que conviden a visitar per tal de conèixer el seu dia a dia. 

Imatge portada

2015_03_27_jardinera_vertical_ptt_005.jpg

Comparteix aquest article