Campanya de donació de sang

Campanya de donació de sang

Campanya de donació de sangDivendres 12 de juny de 17:30h a 21:30h davant del CAP de Mont-roig

La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits s’instal·là aquest divendres, de les 17:30h a les 21.30h, davant del CAP de Mont-roig, per realitzar una nova campanya de donació de sang.

La donació de sang és un acte senzill, segur, gens dolorós i assistit per professionals especialitzats en tot moment. Pel donant no comporta cap risc i, en canvi, per a malalts de tot el territori pot suposar avançar en el seu procés de curació.

És, doncs, un gest solidari i ràpid que poden fer totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 65 anys i pesin un mínim de 50 quilos. Cal recordar que els homes poden donar sang fins a 4 vegades a l’any i les dones 3, sempre i quan es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donacions.

Actualment, la donació de sang desinteressada és l’única via per a nodrir els bancs de sang i tractar malalts. Amb una sola donació, una persona pot ajudar a tres persones diferents. 

Totes aquelles persones que divendres no hi puguin assistir tenen més oportunitats per donar sang. Al web donarsang.cat  podeu conèixer quins són els centres fixos de recollida i a quins municipis es desplaça diàriament la Unitat Mòbil del Banc de Sang. 

Imatge portada

2013_05_donacio_sang.jpg

Emails enviats
Dilluns 08 de Juny del 2015 a les 10:06 – Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com)

Comparteix aquest article