Cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor, del 8 al 24 d’octubre

Cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor, del 8 al 24 d’octubre

  • Dotze establiments participaran en la cinquena edició d’aquesta proposta culinària que combina l’arròs amb els productes agroalimentaris  típics d’aquesta època.
  • Aquest divendres 8 d’octubre, de 19 a 22 h, es podrà realitzar una degustació i maridatge del plat principal per només 4 euros a 6 restaurants.

La cinquena edició Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, que organitza Mont-roig Miami Turisme, arranquen aquest divendres dia 8 d’octubre amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a principals protagonistes.

Com a tret de sortida,  aquest divendres 8 d’octubre des de les 19 a les 22h, 6 restaurants participants en  les jornades oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 €. Es tracta dels establiments Eclipse  (arròs melós de llamàntol i bolets  maridat amb vi blanc DO Montsant), La tasca d’en Joan (arròs brut de Miami  maridat amb vi blanc Raimat Vol d’ànima), Plats&CO (festival de tardor maridat amb vi negre l’Arnot DO Terra Alta), Casablanca Cristal (arròs de magret d’ànec amb ceps i maionesa  de trompetes de la mort  maridat amb vi negre DO Montsant), Pasadera (arròs de marisc  maridat amb cervesa o vi blanc) i La Riviera (arròs melós de tardor amb góndola  maridat amb una copa de vi blanc verdejo),

Productes de temporada

El moniato, les castanyes, les carxofes els bolets, el conill o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els 12 establiments participants en les Jornades, posant de relleu també  la producció agroalimentària local. De la dotzena de restaurants participants 7 d’ells en format menú i 4 com  a plat únic i 1 establiment combinant el plat i el menú. Els preus oscil·len dels 12’5 als 26’5 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 24 d’octubre a: Eclipse, Ginger Café, La mar salada-Càmping Miramar, La Tasca d’En Joan, Plats&Co, Restaurant Cal Xato, Restaurant Casablanca Cristal, Restaurant la Borda d’en Manel, Restaurant Pasadera, Restaurant-Hotel Can Salvador, Restaurant Chez Lorenzo i Restaurant La Riviera.

A més, Mont-roig Miami Turisme posa en marxa un concurs a Instagram a través del qual les persones participants podran guanyar un àpat per a 4 persones a un dels restaurants participants i una visita al Mas Miró també per a 4 persones.  Només cal degustar 2 propostes gastronòmiques a 2 restaurant d’aquesta edició i publicar-ho a instagram seguint les indicacions de les bases del concurs  que trobaras en aquest aquest enllaç

Tota la informació sobre els restaurants, els menús, els plats i els preus en aquest fulletó.

Share this post