El col·legi electoral del poliesportiu municipal de Mont-roig es trasllada al Casal de Joves K1

El col·legi electoral del poliesportiu municipal de Mont-roig es trasllada al Casal de Joves K1

kasal k1

El Casal de Joves K1 serà un dels col·legis electorals de les eleccions Generals del 26-J

Un total de 7036 veïns i veïnes del municipi estan cridats a les urnes el proper diumenge 26 de juny

Degut a les obres de reforma que s’estan duent a terme al poliesportiu municipal de Mont-roig del Camp, el col·legi electoral que habitualment s’ubicava en aquest espai es traslladarà al Casal de Joves K1. Aquesta és la principal novetat de les eleccions Generals que es celebraran el proper diumenge 26 de juny.

Així doncs, el municipi comptarà amb 4 col·legis electorals i fins a 14 meses. Aquestes estaran ubicades al Casal K1, amb 4 meses, al Polivalent de Miami Platja amb 4 meses, a l’Oficina de Turisme de Les Pobles, amb 1 mesa i a l’Escola Marcel·lí Esquius, amb 5 meses.

Segons dades del cens municipal, un total de 7036 veïns i veïnes estan cridats a les urnes. D’altra banda, les eleccions a les Corts Generals, mobilitzaran a 140 persones, entre personal de l’administració i membres de les meses electorals. Es tracta dels 3 titulars i els 6 suplents per les 14 meses electorals i els 14 representats de l’Administració local.

Els col·legis electorals estaran oberts al públic de les 9 del matí a les 8 del vespre. Hora en què començarà el recompte de vots. L’escrutini és públic.

Comparteix aquest article