Comencen les obres de rehabilitació i ampliació del poliesportiu de Miami Platja

Comencen les obres de rehabilitació i ampliació del poliesportiu de Miami Platja

  • La majoria d’activitats esportives podran realitzar-se amb normalitat
  • S’ha establert un conveni amb l’escola Joan Miró per poder fer ús del seu gimnàs fora de l’horari lectiu

Obres d'ampliació i rehabilitació poliesportiu Miami Platja

Les obres de rehabilitació i ampliació del poliesportiu municipal de Miami Platja han començat aquesta setmana i es preveu que tinguin una durada de 6 mesos. El projecte inclou la reforma de l’actual zona de vestidors i una ampliació de l’espai amb un bloc nou de vestidors i lavabos.  

La part a rehabilitar contempla la construcció d’un espai per la pràctica d’activitats esportives i de lleure que en un futur podria compartimentar-se en tres sales a base d’envans mòbils. D’aquesta forma es guanya un espai per les classes dirigides i s’allibera la pista principal que es pot destinar a activitats esportives d’equip. La rehabilitació d’aquesta zona inclou, a més, la creació de 3 lavabos per a dones, 2 per a homes i un d’adaptat. També es reformarà el hall de l’edifici i les oficines del departament d’Esports de l’Ajuntament.

D’altra banda l’ampliació del poliesportiu municipal inclou la creació de 4 vestidors grans, 1 vestidor per a àrbitres, 2 vestidors adaptats, un lavabo per a les pistes de tennis i una sala d’infermeria. S’amplia d’aquesta forma els serveis que ofereix l’equipament esportiu.

Un dels punts remarcables del projecte és que es posarà un sistema de calefacció a la pista central, així com a la zona reformada i a la part nova.

L’empresa Artífex infraestructuras S.L. es fa càrrec dels treballs que tenen un pressupost de contractació de 815.217 €.  

En el transcurs de les obres, els mòduls que actualment contenen els lavabos s’ubicaran entre el poliesportiu i l’escola. En aquesta zona també s’hi instal·laran de forma provisional les oficines del departament d’Esports així com el magatzem del material.

Afectació mínima a les activitats esportives dels clubs i a les classes

Les activitats que es realitzen a la pista central no es veuran afectades per les obres, per tant podran continuar realitzant-se en el seu horari habitual.

D’altra banda les obres al hall obliguen a reubicar l’activitat tai-chi-chuan al gimnàs de l’Escola Joan Miró. En aquest sentit l’Ajuntament ha signat un conveni amb el centre educatiu en què es cedeix l’ús d’aquest espai fora de l’horari lectiu. No es descarta que altres classes dirigides s’hagin de traslladar també en aquest emplaçament.

S’espera que les obres ocasionin el mínim de molèsties possibles als usuaris de les instal·lacions esportives, tot i així es demana comprensió en cas que de forma puntual s’hagin de realitzar modificacions d’horaris.

Imatge portada

dscn7854.jpg

Comparteix aquest article