Continua la programació cultural amb el CovArt i el Liceu a la fresca

Continua la programació cultural amb el CovArt i el Liceu a la fresca

  • Les dues iniciatives tindran lloc aquest mes de juny i permetran gaudir de la música i altres propostes artístiques a l’aire lliure

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig el Camp continua apostant per oferir una programació estable també durant els mesos d’estiu. Per aquest motiu, ja té a punt el Covart i el Liceu a la fresca, dues propostes que tindran lloc aquest mes de juny i que permetran gaudir de la música i altres disciplines artístiques a l’aire lliure.

El Cov’Art, que arriba ja a la seva tercera edició, tindrà lloc el dissabte, 9 de juny a les Coves del Roure de Costa Zèfir. Aquesta entorn singular serà l’escenari d’una vetllada cultural que començarà a les 18.00h amb la inauguració de l’exposició de pintures a l’oli de les artistes locals Águeda Ruiz i Judit Pérez. A continuació petits i grans podran gaudir d’un gimcana per descobrir els secrets i les llegendes del nostre municipi. Seguidament, el Mag Luke oferirà un esbojarrat i divertit espectacle de màgia. I per cloure la vetllada, a les 22.00h, música en clau de jazz a càrrec de Blues Alley Quintet en un entorn idíl·lic acompanyat d’una copa de cava.

La segona proposta del mes de juny és el Liceu a la fresca que tindrà lloc el dissabte 16 de juny a les 22.00h a la Plaça del Polivalent de Miami Platja. Per primer any, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, se suma a la iniciativa del Liceu de projectar en directe en una pantalla gegant l’òpera Manont Lescaut. La projecció d’aquesta òpera té lloc simultàniament a molts pobles i ciutats de Catalunya amb l’objectiu de difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a.

A més, durant els mesos de juliol i agost la programació musical no s’atura, en aquesta ocasió amb els consolidats Sons de Nit a l’Ermita Mare de Déu de la Roca. Aquesta any amb una gran novetat: els Petits Sons de Nit, pensats especialment per entretenir i fomentar la cultura musical entre els més petits de casa. Caldrà guardar-se a l’agenda, doncs, els dies 28 i 29 de juliol i 25 i 26 d’agost.

Cov’Art 2018

Liceu a la Fresca 2018

Comparteix aquest article