Curs gratuït de manipulador/a d’aliments i al·lèrgies alimentàries
Es farà els dies 1 d’abril a la Casa de Cultura de Mont-roig i el 6 de maig a l’Ecoespai de Miami Platja
L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la ’àmbit professional. Durant la formació, els alumnes adquiriran competències sobre:
✅ Normativa actual en matèria d’higiene alimentària.
✅ Bones pràctiques en la manipulació d’aliments.
✅ Gestió d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
✅ Etiquetatge i informació al consumidor.
✅ Mesures preventives per evitar contaminacions i intoxicacions alimentàries.
Aquesta formació no només és un requisit indispensable per a moltes professions del sector alimentari, sinó que també és una garantia de qualitat per als establiments i empreses que treballen amb aliments.
El curs es durà a terme en dues sessions:
📅 1 d’abril de 2025 – Casa de Cultura de Mont-roig
📅 6 de maig de 2025 – ECOESPAI de Miami Platja
🕘 Horari: de 9.30 h a 12.30 h
La inscripció està oberta i es pot formalitzar trucant al 977 172 527 o enviant un correu electrònic a promocio@mont-roig.cat, indicant el nom, DNI, telèfon i correu electrònic.