Dissabte se celebra la jornada de portes obertes per visitar les noves instal·lacions del poliesportiu de Miami Platja

Dissabte se celebra la jornada de portes obertes per visitar les noves instal·lacions del poliesportiu de Miami Platja

  • Amb una inversió de prop de 750.000 euros s’ha reformat l’equipament amb l’adequació de les sales; la construcció de nous vestuaris i serveis, i la compra de nous aparells de fitness i noves bicicletes de ciclo indoor.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza una jornada de portes obertes al poliesportiu de Miami Platja amb motiu de la finalització de les obres d’adequació i millora de la instal·lació amb nous equipaments. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte i compta amb un programa d’actes per reestrenar aquest poliesportiu situat al carrer Badajoz.

La jornada començarà a les 11 hores amb una exhibició del Club de Rítmica Miami. En aquest mateix moment també s’iniciarà una classe dirigida de musculació i una de pilates. A les 12 hores s’oferirà una sessió de tai-chi,  una de glutis-abdominals i cames (GAC) i una master class de ciclo indoor. A partir de les 13 hores hi haurà una master class de zumba, de ciclo indoor i de body dumbbell. Cadascuna d’aquestes sessions té una durada de 45 minuts. En finalitzar, a les 14 hores hi haurà espai perquè tots els assistents puguin prendre un refrigeri. En aquest programa d’activitats esportives col·laboren els atletes Michael Bosca i Rebeca García Rayo i el Club de Rítmica Miami.

 

Durant la jornada es podran visitar les instal·lacions de l’equipament, que recentment han estat reformades. El projecte, que ha tingut un import d’adjudicació de 748.337,25 €, ha inclòs la reforma del hall de l’edifici i les oficines del Departament d’Esports de l’Ajuntament. També s’han adequat tres sales fitness, per practicar ciclo indoor, pilates i musculació. Aquestes estan aclimatades i compten amb miralls que permetran millorar la tècnica dels usuaris. Amb les obres s’ha guanyat espai per les classes dirigides, la qual cosa permetrà alliberar la pista principal que es podrà destinar a activitats esportives d’equip. Una altra millora que s’ha fet és la calefacció de l’espai a través de radiadors que s’hi ha instal·lat. Alhora, s’ha fet una ampliació del poliesportiu amb un bloc nou de vestidors i serveis. Concretament, hi ha quatre nous grans vestidors per als usuaris, dos vestidors per a minusvàlids, un per a infermeria i un altre per als àrbitres. També hi ha un vestidor per als usuaris de les pistes de tenis.

Pel que fa a la sala de ciclo indoor, s’hi ha instal·lat un nou equip de megafonia i so. A més, compta amb miralls mòbils que permeten dividir aquesta sala. A banda d’aquestes millores, l’equipament esportiu disposa de nou material. Aquest consisteix en 12 bicicletes noves de ciclo indoor que tenen fre magnètic, màquines per treballar diferents grups musculars, una cinta de córrer, una el·líptica, bandes elàstiques, gomes i peses amb barres i discos, i estoretes noves per tots els usuaris.

Comparteix aquest article