El bon temps i l’ambient festiu arrodoneixen una lluïda diada de Sant Jordi

El bon temps i l’ambient festiu arrodoneixen una lluïda diada de Sant Jordi

La plaça Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig i la plaça del centre Polivalent de Miami, centres neuràlgics de la celebracióSant Jordi 2015

El canvi d’emplaçament va ser una de les novetats d’aquest Sant Jordi a Mont-roig. La finalització de la segona fase de les obres del nucli antic va permetre realitzar les activitats a la plaça Mossèn Gaietà Ivern i plaça Joan Miró. Des de primera hora de la tarda els mont-rogencs i mont-rogenques van sortir al carrer per remenar entre les extenses parades buscant el llibre i la rosa ideal.

El bon temps i l’ambient festiu van acompanyar durant tota la tarda als assistents, que també van poder gaudir de diverses activitats complementàries. L’espectacle infantil de la Cia. La Bleda,  la ballada de sardanes amb la cobla Reus jove i el grup Sardanista La Rotllana, acompanyats pel Grup de Dansaires del Penedès i el concert de la Coral Sant Miquel, la Coral de la Casa del Mar de Cambrils i l’Aula Municipal de Música van arrodonir una jornada radiant.

També a Miami, els veïns i veïnes van sortir al carrer per celebrar la diada. Els castells dels Xiquets de Cambrils van fer embadalir a tots aquells que es van apropar fins a la plaça del Centre Polivalent. Tampoc hi van faltar les parades de llibres i la ballada de sardanes, així com l’anar i venir dels nens i nenes que es divertien amb els tallers organitzats per la companyia Diverta. La xocolata desfeta va servir per finalitzar i endolcir una de les festes més emblemàtiques del calendari català.    

Imatge portada

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_017.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_001.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_033.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_013.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_078.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_085.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_117.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_090.jpg

Imatges

2015_04_23_sant_jordi_mont-roig_i_miami_127.jpg

Emails enviats
Divendres 24 de Abril del 2015 a les 11:04 – La Xarxa (informatius@laxarxa.com), Anna ZAERA (SURT DE CASA) (anna.zaera@surtdecasa.cat), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), El País – Catalunya (catalunya@elpais.es), El País – Redacció digital (redacciondigital@elpais.es), La Vanguardia – Oriol Margalef (margalef76@gmail.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article