El grup “Sekai” de l’Institut Antoni Ballester a Miami Platja és un dels 5 equips guanyadors del programa Repte Emprèn de La Caixa

El grup “Sekai” de l’Institut Antoni Ballester a Miami Platja és un dels 5 equips guanyadors del programa Repte Emprèn de La Caixa

El premi és un viatge formatiu a Silicon ValleyGrup Sekai guanya el viatge formatiu a Silicon Valley

El projecte del grup “Sekai” de l’Institut Antoni Ballester a Miami Platja ha estat premiat amb un viatge a Silicon Valley en el marc de programa  Repte Emprèn 2015 de l’Obra Social La Caixa.

Els alumnes van defensar el seu projecte Warming Gloves la setmana passada a Madrid davant de 33 equips, (d’entre els quals també hi havia el projecte Safe-connect del grup Appsus també de l’Institut Antoni Ballester a Miami). Tots ells van esforçar-se per aconseguir un viatge formatiu als Estats Units i poder així participar a workshops, tallers, visites a empreses, universitats… i desenvolupar reptes sobre futures tendències en diferents sectors empresarials, socials, tecnològics i educatius.

El grup “Sekai”, format per Mar Gairal, Pere Hidalgo, Dídac Bautista, Judit Sánchez i Enric Molina, ha presentat uns guants que tenen dues funcions. D’una banda permeten escalfar les mans mitjançant una resistència interna i de l’altra permeten millorar la senyalització a l’anar en bicicleta, gràcies una tira de leds situada a l’avantbraç.

El concurs Repte Emprèn  és un dels premis més destacats a nivell educatiu que es convoca per alumnes  de 3er d’ESO fins a segon de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà. Els viatges dels alumnes a Madrid i a EEUU així com el material per elaborar els projectes, està finançat íntegrament per La Caixa. En aquesta edició hi han participat 1.800 equips i més de 10.000 alumnes.

Imatge portada

20150421_114611.jpg

Comparteix aquest article