Els alumnes de tercer de l’Escola Mare de Déu de la Roca visiten l’Ajuntament

Els alumnes de tercer de l’Escola Mare de Déu de la Roca visiten l’Ajuntament

Alumnes de tercer de primària de l'Escola Mare de Déu de la Roca Una seixantena d’alumnes de tercer de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca han visitat aquest matí l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’alcalde, Fran Morancho i el regidor d’Educació, Enrique López els han rebut i els han convidat a conèixer el personal tècnic i administratiu que treballa al consistori.

La visita forma part de les activitats curriculars dels alumnes de tercer de primària que estant estudiant el funcionament de les administracions locals.

Els nens i nenes han pogut veure com s’organitza internament l’Ajuntament i quines són les tasques que es realitzen als diversos departaments. Així doncs, els alumnes han visitat secretaria, contractació, informàtica, intervenció i l’OMAC i els mateixos treballadors municipals els hi ha explicat quina és la seva feina. Els infants també han pogut veure per dins un cotxe patrulla de la Policia Local.

La visita ha finalitzat al despatx d’alcaldia on els alumnes han pogut fer preguntes a l’Alcalde i repassar tot el que han après durant el recorregut. Fran Moranho els hi ha fet entrega d’un pin amb l’escut del municipi i un diploma de record de la visita. 

Imatge portada

22515503196_1ac826a530_o.jpg

Comparteix aquest article